opc_loader

Wensenlijst

.

.

.

.

Wegens extreme drukte bij de pakketbezorgers kunnen pakketten langer onderweg zijn dan u gewend bent.

.

Houd hier rekening mee !!!

.

Wij hebben hier helaas geen invloed op

.

.

    Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 18.00 uur

en op zaterdag tussen 9.00 en 15.00 uur

.

Print deze pagina:

Het is belangrijk de algemene voorwaarden, die van toepassing zijn op alle transacties met Handelsonderneming Edwin Duursma, door te lezen. Bij het plaatsen van een bestelling, het geven van een opdracht, bevestigt u dat u onze voorwaarden gelezen, begrepen en geaccepteerd heeft. Onze levering aan u vindt uitsluitend plaats onder de onderstaande algemene voorwaarden.

1.Prijzen
1.1 De prijzen waarmee op deze website geadverteerd wordt, gelden voor zowel internet-, telefonische als afhaalbestellingen.
1.2 De vermelde prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten.
1.3 Aan het einde van de bestelprocedure en op de factuur, vindt u het totaalbedrag terug met de verrekende BTW en verzendkosten.

2. Betaling
2.1 Wij leveren bestellingen geplaatst via de website, telefonisch of per fax uitsluitend tegen vooruitbetaling.
2.2 Bij persoonlijk afhalen van uw bestelling kunt contant of met PIN betalen. ( Afhalen is alleen mogelijk op afspraak )

3. Levering
3.1 De levering vindt plaats vanaf Hoofdweg 12a, 9687PL Nieuw Beerta, Nederland.
3.2 Wij dragen het risico over bij de overdracht aan de vervoerder, zie “vervoersschade”.
3.3 U ontvangt direct na de overdracht aan de vervoerder een email met het trackingnummer van uw pakket. Deze kunt u wereldwijd volgen via de website van de vervoerder. (Helaas wordt het trackingsysteem van Post.NL niet in alle landen herkend/gevoerd.)
3.4 Voor landen buiten Europa (ook Zwitserland en Noorwegen) is het mogelijk dat u belasting en / of rechten in uw land moet betalen. Deze kosten zijn afhankelijk van de regelgeving in uw land.
3.5 Handelsonderneming Edwin Duursma draagt geen verantwoordelijkheid voor schade ontstaan tijdens het vervoer of pakketten die tijdens transport verloren zijn gegaan. Schade dient bij ontvangst direct aan de koerier/postbode gemeld te worden. Zodat u de vervoerders hier zelf voor verantwoordelijk kunt stellen.
3.6 Voor vertragingen in levering en prestaties wegens overmacht en buitengewone gebeurtenissen zijn wij niet aansprakelijk. Denk hierbij aan werkstakingen, overheidsmaatregelen, nalatigheid van leveranciers ed.
3.7 Als u uw pakket 14 dagen na verzending nog niet ontvangen heeft, neem dan contact met ons op.

4. Verzendkosten
4.1 De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en het volume (omvang) van de bestelde goederen.
4.2 Indien door bepaalde combinaties te maken verzendkosten gereduceerd kunnen worden zal het te veel betaalde bedrag aan u gecrediteerd worden.
Voor tarieven zie de rubriek: "verzendkosten"

5. Eigendomsrecht
5.1 De geleverde goederen blijven eigendom van Handelsonderneming Edwin Duursma totdat de factuur volledig is voldaan.

6. Garantie
6.1 De afnemer is verplicht de geleverde zaken bij ontvangst onmiddellijk te controleren. Indien blijkt dat geleverde producten verkeerd of incompleet zijn dan dient dit door de afnemer binnen 5 werkdagen schriftelijk (of per e-mail) worden gemeld. Bij een tijdig gemelde, terechte klacht zorgen wij voor vervanging.
6.2 De garantietermijn van Handelsonderneming Edwin Duursma komt overeen met de fabrieksgarantietermijn.
6.3 Voor schade en/of ongevallen door foutief gemonteerde onderdelen, nemen wij geen verantwoording.   
6.4 Elektrische onderdelen kunnen niet worden geruild of retour worden gestuurd.                                        
6.5 Alle goederen dienen in de originele (indien mogelijk ongeopende) verpakking retour gestuurd worden en in nieuwstaat verkerend. (Retour sturen aan: Handelsonderneming Edwin Duursma, Hoofdweg 12a, 9687PL Nieuw Beerta, Nederland. Onder begeleiding van kopie factuur en een begeleidend schrijven met de beschrijving van uw klacht.)

7. Zichttermijn/herroepingsrecht
7.1 De klant heeft het recht om, zonder opgaaf van reden en op eigen kosten, het product binnen 14 dagen te retourneren. Alle goederen dienen in de originele (indien mogelijk ongeopende) verpakking retour gestuurd worden en in nieuwstaat verkerend. (Retour sturen aan: Handelsonderneming Edwin Duursma, Hoofdweg 12a, 9687PL Nieuw Beerta, Nederland, onder begeleiding van kopie factuur en een begeleidend schrijven met uw reden.)
7.2 Handelsonderneming Edwin Duursma zal na ontvangst zorg dragen voor een volledige creditering van het geretourneerde product binnen 14 dagen. De door ons gemaakte verzendkosten zullen hierbij niet aan u gecrediteerd worden. Zorg ervoor dat u ten allen tijde een bewijs heeft van terugzending. (afhaal- of verzendbewijs)
7.3 Indien de producten al door de afnemer zijn gebruikt vervalt het recht op ontbinding van dit lid.

8. Vervoersschade
8.1 Alle onze leveringen worden verstuurd met PostNL of in enkele gevallen via een andere aanbieder.
8.2 Bij eventuele schade ontstaan door vervoer zijn deze vervoerders zelf aansprakelijk.
8.3 Schade dient bij ontvangst direct aan de koerier/postbode gemeld te worden.
8.4 Handelsonderneming Edwin Duursma draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor pakketten die verloren zijn gegaan tijdens transport door een van deze vervoerders. 

9. Toepasselijk recht
9.1 Op deze algemene voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.

10. Privacybeleid
10.1  Met het akkoord gaan van deze algemene voorwaarden, geeft de klant toestemming tot het verwerken van zijn/haar persoonsgegevens volgens het Privacybeleid van Handelsonderneming Edwin Duursma